NO GLOSS, NO GLORY

Made in Germany since 1983

Hírek a POLYTOP világából

A POLYTOP megérkezett Magyarországra

primatec system Kft
2021.10.02 00:48
A POLYTOP megérkezett Magyarországra

A POLYTOP-nál a professzionális felhasználók minden járműtisztításhoz és ápoláshoz szükséges terméket megtalálnak. Magától értetődik, hogy minden termékünket a professzionális szektorban való kemény felhasználásra tervezték. Más szóval: teljes kínálatunk pontosan azt a minőséget kínálja A-tól Z-ig, amire egy szakembernek szüksége van.

A POLYTOP a legjobb termékeket gyártja professzionális felhasználók számára a járműápolás és járműtisztítás területén. Ezen a ponton szeretnénk mondani valamit a minőség kérdéséről. Kezdjük az elején – a termékek fejlesztésével. Ismerjük a piacot és ismerjük ügyfeleink igényeit. Ez a piaci tudás fontos szerepet játszik az új termékek fejlesztésében.

A POLYTOP Németországban fejleszt és gyárt. Ennek számos jó oka van. Például szabályozhatjuk a termékeink alapjául szolgáló alapanyagokat. Másrészt semmiféle minőségi ingadozást nem fogadunk el. A gyártás eredményeit saját kutatólaboratóriumunkban folyamatosan nyomon követjük.

Nálunk a minőség a gyártási folyamat kérdése is. Nagyon sok energiát fektetünk folyamataink optimalizálására. Többek között a folyamatosan magas termékszabványok garantálása érdekében. Hanem azért is, hogy a lehető legkevesebb legyen a környezetre gyakorolt ​​hatás.

Ezen a ponton gyakran olvasod: „Megértjük a mesterségünket”. De ez nekünk nem elég. Megértjük ügyfeleinket, igényeiket és mindenekelőtt mindennapi tevékenységüket. Termékeink egymásra épülnek és kiegészítik egymást. A POLYTOP teljes rendszert kínál a járművek tisztításához és ápolásához.

Minden alkalmazottunk azon dolgozik, hogy ügyfeleink számára még jobb támogatást nyújtson mindennapi munkájuk során. Éppen ezért élénk eszmecserét folytatunk ügyfeleinkkel. Célunk az innováció és a minőségi szabványok – 1983 óta.

A POLYTOP egy tulajdonos által vezetett középvállalat. Kizárólag egyetlen feladatra koncentrálunk: a járművek tisztítására és ápolására szolgáló termékek fejlesztésére, gyártására és forgalmazására. Nagyfokú rugalmasságunknak köszönhetően ezt a munkát gyorsan és egyszerűen elvégezhetjük.

Ügyfeleink beszámolnak az alkalmazási tanácsadóknak napi kihívásaikról, kutatási és fejlesztési részlegünk pedig megtalálja a megfelelő megoldásokat. Minden nap azon dolgozunk, hogy javítsuk termékeinket és folyamatainkat.

A POLYTOP közel van az ügyfélhez. Ezt a mondatot nem lehet elég gyakran elmondani. Szerencsére újra és újra halljuk ezt a mondatot – ügyfeleinktől. Ez egyébként nem csak a német piacra vonatkozik, hanem a nemzetközi piacra is. 16 országban vannak értékesítési partnereink és hatékony logisztikánk. Saját webáruházunknak köszönhetően vásárlóink ​​bármikor kényelmesen, közbenső kereskedelem nélkül vásárolhatják meg termékeinket - korrekt áron.

Ügyfeleinknek azonban nem csupán nagyszerű termékeket szeretnénk kínálni: a képzések, a helyszíni coaching ugyanúgy szerepel a napi tennivalóink ​​között, mint a veszélyes anyagok vagy a munkavédelmi utasítások, vagy az automata autómosók és rendszerek beállításainak javítása és optimalizálása.

A POLYTOP-nál az emberek nagy szenvedéllyel dolgoznak a járműápolási és járműtisztítási termékek gyártásán. Kozmopolita társaságnak tekintjük magunkat. Ez abból is látszik, hogy a POLYTOP-nál nyolc különböző nemzetből dolgoznak emberek. Az egymással és ügyfeleinkkel való tiszteletteljes bánásmód a legfontosabb számunkra. Környezettudatos módon cselekszünk és kiállunk a fenntartható termelés mellett.

A POLYTOP nagy jelentőséget tulajdonít a környezetbarát termelésnek. Ügyfeleink nagyra értékelik minőségünk és rugalmasságunk magas színvonalát, és sokéves hűséggel jutalmazzák.

Németországban gyártjuk. Csak így tudjuk megvalósítani a magas minőségi elvárásainkat, a környezettudatos termelést és a rugalmasságot ügyfeleink számára. A minőség iránti megalkuvás nélküli elkötelezettségünket sikerünk is megerősíti.