NO GLOSS, NO GLORY

Made in Germany since 1983

Viszonteladói oldal

CSATLAKOZZ EGY GYŐZTES CSAPATHOZ!

Ha van webáruházad, kiskereskedelmi üzleted vagy egy meglévő vállalkozásod és szeretnél egy izgalmas termékválasztékot forgalmazni? Egy kiváló lehetőség áll a rendelkezésedre.

POLYTOP termékcsalád hatalmas növekedést eredményezhet a vállalkozásod számára. Rendelkezünk azzal a tudással, tapasztalattal és termékválasztékkal, hogy bármilyen méretű új vagy meglévő vállalkozást sikerre vigyünk.

 

KERESKEDŐ (RESELLER) PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTEL 

A RESELLER Program lehetőséget ad arra, hogy POLYTOP termékcsaládját egy már meglévő, vagy új most induló vállalkozásban értékesítsd más termékek és szolgáltatások mellett. 

A kereskedői programra szerződéses kötelezettségek vonatkoznak, beleértve - de nem kizárólagosan - az éves minimális értékesítési célokat és a magatartási kódexet.

AZT KÍNÁLJUK NEKED, AMIT MÁSOK NEM

    • Autóápolási termékek és tartozékok teljes skálája
    • Kiemelkedő viszonteladói kedvezmény
    • POLYTOP márkanév használata
    • Exkluzív képzés, amely segít, hogy a termékcsalád szakértőjévé váljon 
    • A cégünk tulajdonában van az ország legnagyobb és legaktívabb tematikus FACEBOOK csoportja 15.5 K taggal  https://www.facebook.com/groups/autokozmetika melyben közzé tesszük- feltüntetjük a hivatalos viszonteladóinkat címmel, elérhetőséggel így a könyékben élő tagok személyesen kereshetik fel az üzletüket. 
    • Területi exkluzivitást biztosítunk
    • Hozzáférést biztosítunk a POLYTOP markering anyagaihoz
    • Saját közvetlen kapcsolattartónk segít Önnek a termékportfólió összeállításában

 

Olyan ambiciózus személyeket és vállalkozásokat keresünk, akik szeretnének együttműködni velünk, hogy tovább adják a POLYTOP üzenetét és szellemiségét, akik velünk együtt szeretnének sikereket elérni.

Ha felkeltettük az érdeklődését vagy kérdése lenne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a lent található elérhetőségek bármelyikén vagy kattints a LINKRE és add meg az adataidat. Hamarosan keresni fogunk! 

     

    HA SZERETNÉL VISZONTELADÓ SZERETNÉK LENNI KATTINTS IDE