NO GLOSS, NO GLORY

Made in Germany since 1983

Pontgyűjtő akció

Nem vagy még PONTos?  Akkor egyszerű a teendőd! Vásárolj nálunk, minden vásárlással halmozd a PONTjaidat, amit bármikor pénzre válthatsz, vagy gyűjtsd akár 30 napig és váltsd be egyszerre. Így keress pénzt vásárlás közben.


Mindenki szereti a kedvezményeket, jutalompont rendszerünkkel - egyszerűen csak azzal, hogy nálunk vásárolsz - pénzhez juthatsz, amit jóvá írunk neked a következő vásárlásaid alkalmával!
 
Hogyan lehetsz PONTos? :) 

Jutalompontokat szerezhetsz minden alkalommal, amikor nálunk vásárolsz.
Mindegyik termékhez jutalompontok járnak, a termék áfa nélküli árának 5% - a.

Példa: Tegyük fel, hogy egy termék ára 10 000 Ft.-, ennek megvásárlásakor 390 jutalompontot kapsz. (10 000 Ft.- egyenlő 7 874 Ft.- áfa nélkül x 5% = 390 pont)
Minden hűségpont 1 Ft.- ot ér, tehát ha 500 jutalompont van a számládon, az összesen 500 Ft.- ot ér.


Nem is lehetne egyszerűbb:

  1. Látogasd meg a weboldalunkat
  2. Jelentkezz be és regisztrálj (azonnal kapsz 1000 jutalompontot)
  3. Vásárold meg a kedvenc termékeidet
  4. Miután csapatunk feldolgozta és elküldte a rendelésedet, átvetted és kifizetted, a jutalompontokat automatikusan hozzá rendeljük a fiókodhoz, ami így készen áll arra, hogy legközelebb elköltsd, amikor nálunk vásárolsz!


Minden termék ára alatt látni fogod, hogy mennyi pontot fogsz kapni ha megvásárolod.


Összefoglalva: Minden jutalompont 1 Ft.- ot ér, tehát ha 500 hűségpontod van a számládon, akkor ez összesen 500 Ft.- ot jelent, amelyet a következő vásárláskor elkölthetsz nálunk, ha minimum 15 000 Ft.- ért van termék a kosaradban. 
(500 hűségpont – azaz 500 Ft.- megszerzéséhez nem kell mást tenned, mint nettó 10 000 Ft.- ért vásárolnod)

Igen, ez ilyen egyszerű!
 
Ne feledd hogy a megrendelés utáni jutalompontok megszerzéséhez be kell jelentkezned fiókodba, és meg kell vásárolnod azt a terméket amit kinéztél. 

Szívesen jutalmazzuk meg vásárlóinkat a hűségért jutalompont rendszerünkkel, a kedvezményeket pedig egyszerűen a vásárlással megszerezheted! 

Hajrá! Légy te is PONTos

Fontos – Felhívjuk figyelmedet, hogy a primatec system fenntartja a jogot, hogy bármikor eltávolítsa a jutalompontrendszert. Pontokat csak a webáruházunkban vásárolt termékekhez adunk (elektromos gépek és akciós termékek kivételével) és azok beváltása csak a webáruházunkban történő vásárláskor lehetséges.