NO GLOSS, NO GLORY

Made in Germany since 1983

Hírek a POLYTOP világából

Fényezés javító termékeink professzionális felhasználásra készültek. Itt mindent megtalál, amire szüksége van a fényezés tisztításához, javításához, a lakkozás lezárásához és a fénytelenné vált festék polírozásához, beleértve a megfelelő tartozékokat is. A fényezők és ápolószerek egymással összhangban vannak, és kis erőfeszítéssel biztosítják a legjobb eredményt a járműápolásban.

 

A NEOX® bejegyzett védjegy alatt új termékcsaládot indítottunk el minden kerámia-polimer tömítéssel kapcsolatos termékcsaládhoz.

A POLYTOP NEOX® SYSTEM a kerámia-polimer bevonat teljesen új koncepciója járművek festett külső felületeihez. A rendszer lenyűgöz a tökéletesen összehangolt egyes komponenseivel, és különösen egyszerű és könnyű feldolgozásával tűnik ki.

Mostantól új receptje van a VELOX CARE-nek!

Laboratóriumi tesztjeink egyértelmű javulást mutatnak a vízkőoldó képességben. Ez azt jelenti, hogy még a különösen makacs vízfoltok sem jelentenek problémát. A pH-érték valamivel 2,0 felett marad.

A POLYTOP-nál a professzionális felhasználók minden járműtisztításhoz és ápoláshoz szükséges terméket megtalálnak. Magától értetődik, hogy minden termékünket a professzionális szektorban való kemény felhasználásra tervezték. Más szóval: teljes kínálatunk pontosan azt a minőséget kínálja A-tól Z-ig, amire egy szakembernek szüksége van.