NO GLOSS, NO GLORY

Made in Germany since 1983

Történetünk

Járműápolási termékek teljes választéka közvetlenül a gyártótól!

A POLYTOP-nál a professzionális felhasználók minden járműtisztításhoz és - ápoláshoz szükséges terméket megtalálnak. Nálunk minden szükséges termék és eszköz egy kézből érkezik - az egymással kompatibilis alkatrészek időigényes, bosszantó keresése többé nem szükséges. Magától értetődik, hogy minden termékünket a professzionális szektorban való kemény felhasználásra terveztük. Más szóval: teljes kínálatunk pontosan azt a minőséget kínálja A-tól Z-ig, amire egy szakembernek szüksége van.

Állításunk: A POLYTOP a legjobb termékeket gyártja professzionális felhasználók számára a járműápolás és járműtisztítás területén. Ismerjük a piacot és ismerjük ügyfeleink igényeit. A piac ismerete fontos szerepet játszik az új termékek fejlesztésében.

A POLYTOP Németországban fejleszt és gyárt. Ennek számos jó oka van. Például szabályozhatjuk a termékeink alapjául szolgáló alapanyagokat. Másrészt semmiféle minőségi ingadozást nem fogadunk el. A gyártás eredményeit saját kutatólaboratóriumunkban folyamatosan ellenőrzzük.

Nálunk a minőség a gyártási folyamat kérdése is. Nagyon sok energiát fektetünk folyamataink optimalizálására. Többek között az állandóan magas termékszabványok garantálása érdekében.

Megértjük ügyfeleinket, az igényeiket és mindenekelőtt napi ügyeiket. Termékeink egymásra épülnek és kiegészítik egymást. A POLYTOP teljes rendszert kínál a járművek tisztításához és ápolásához.

Minden alkalmazottunk azon dolgozik, hogy ügyfeleink számára még jobb támogatást nyújtson mindennapi munkájuk során. Éppen ezért élénk eszmecserét folytatunk ügyfeleinkkel. Célunk az innováció és a minőségi szabványok – 1983 óta.

Kizárólag egyetlen feladatra koncentrálunk: a járművek tisztítására és ápolására szolgáló termékek fejlesztésére, gyártására és forgalmazására. Ezt a munkát gyorsan és egyszerűen végezzük nagyfokú rugalmasságunknak köszönhetően.

Ügyfeleink beszámolnak az alkalmazási tanácsadóknak napi kihívásaikról, kutatási és fejlesztési részlegünk pedig megtalálja a megfelelő megoldásokat. Minden nap azon dolgozunk, hogy javítsuk termékeinket és folyamatainkat.

A POLYTOP-nál az emberek nagy szenvedéllyel dolgoznak a járműápolási és járműtisztítási termékek gyártásán. Kozmopolita társaságnak tekintjük magunkat. Ez abból is látszik, hogy nyolc különböző nemzetből dolgoznak a POLYTOP-on. Az egymással és ügyfeleinkkel való tiszteletteljes bánásmód a legfontosabb számunkra. Környezettudatos módon cselekszünk és kiállunk a fenntartható termelés mellett.

A POLYTOP nagy jelentőséget tulajdonít a környezetbarát termelésnek. Ügyfeleink nagyra értékelik minőségünk és rugalmasságunk magas színvonalát, és sokéves hűséggel jutalmazzák.

Németországban gyártjuk. Csak így tudjuk megvalósítani a magas minőségi elvárásainkat, a környezettudatos termelést és a rugalmasságot ügyfeleink számára. A minőség iránti megalkuvást nem ismerő elkötelezettségünket sikerünk is megerősíti.