NO GLOSS, NO GLORY

Made in Germany since 1983

POLYTOP Cut pad excenter 90 x 25 mm (2 DB)
POLYTOP Cut pad excenter 90 x 25 mm (2 DB)
7 323 Ft + ÁFA = 9 300 Ft
ÚJ

POLYTOP Cut pad excenter 90 x 25 mm (2 DB)

Kategória
Polírozás-Polírozó PAD - ok
Pad anyaga
Szivacs
Pad mérete
90 mm x 25 mm
Polírozógép típusa
Dual action (excenteres)
Csomag tartalma
Raktáron
7 323 Ft + ÁFA = 9 300 Ft
Egységár: 3 661 Ft/db + ÁFA = 4 650 Ft/db
A megrendelés után ezt az összeget írjuk jóvá a számládon: 366 Ft
Részletek

Az POLYTOP POLISH SYSTEM a gépi polírozó párnák különleges választékát kínálja, amelyet nem kevesebbre terveztek, mint az iparág vezető termékeit. 

A festéskorrekció minden aspektusára kifejlesztve – a vágástól a befejezésig – a négy könnyen azonosítható konfigurációban kaphatóak

 • Erős vágás piros PAD 
 • Közepes vágás kék PAD 
 • Finom vágás lila PAD
 • Finish és wax - sealat zöld PAD

Párba csomagolva biztosítják a tökéletes eredményt a gépi polírozás során.

Professzionális sorozatú polírozó vegyületeinkkel együtt a POLYTOP saját fejlesztésű polírozó PAD - jai kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy a több lépeses festékkorrekció  során egymásra épüljenek és kiegészítsék egymást.

Színkóddal a könnyű azonosítás érdekében

Könnyen azonosítható színkódos rendszer segítségével párosíthatja a polírozó vegyületeket a padokhoz.

Képes a legdurvább hibák eltávolítására

A POLYTOP CUT PAD a legalkalmasabb a nagy igénybevételű festékkorrekcióhoz. A Professzionális DIAMANT vágó vegyületeinkkel ideális az erősen igénybevett, viharvert fényezés javításához, képes eltávolítani a legdurvább fényezési hibákat, mint például mély karcolások, vagy erős örvény – nyomok.

A DIAMANT sorozatú vágó vegyületeikkel együtt lett kifejlesztve kifejezetten a több lépéses festékkorrekció kezdeti  - első - szakaszában való használatra.

Mindegyik párna prémium nyitott cellás habból készült, amelyet úgy terveztek, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozza el a csiszolóanyagokat, miközben aktívan összegyűjti és magába zárja az eltávolított festékmaradványokat és elhasznált polírozó vegyületeket a hatékonyabb polírozás és a kiváló végeredmény érdekében.

Ez a fejlett nagy szakítószilárdságú extrám tartósságú rugalmas habszivacs PAD elég szívós ahhoz, hogy újra és újra ellenálljon az ismételt professzionális használat okozta igénybevételnek.

A biztonság és a hatékonyság érdekében kialakítva

Az érzékeny szegélyek / élek körüli polírozáskor végzett biztonságos munkavégzés érdekében minden POLYTOP gépi polírozó PAD enyhén lekerekített széllel rendelkezik

Egy polírozógéppel - polírozópárnával és durva vágókeverékkel végzett erős vágás egy olyan korrekciós eljárás, amelyet a festék vagy a lakkréteg felületének kiegyenlítésére terveztek.

Ezt úgy érik el, hogy a felső lakk / festégréteg egy részét eltávolítják, addig amíg a hiba el nem tűnik, így egy simább, egyenletesebb felületet hagy maga után, amely készen áll a további finomításra.

Professzionális sorozatú CUT PAD - unk durva koptató tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszi a folyamat gyors, biztonságos és hatékony végrehajtását. 

Professzionális DIAMANT CUT termékeinkkel párosítva a CUT PAD a tökéletes kombinációt kínálja a nehéz festékkorrekciós eljáráshoz. 

 

Összefoglaló:

 • Mérete: 90 mm x 25 mm 
 • Excenteres dual action géppel használható
 • Erős koptató hatás, 
 • Csiszolóanyagok gyors és hatékony eldolgozására tervezték
 • Képes a legdurvább hibák eltávolítására
 • Professzionális nyilt cellás habszerkezet
 • POLYTOP DIAMANT CUT 2000 - 3000 - 5000 polírozó vegyületekhez tervezve
Adatok
Cikkszám
20350090
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!