NO GLOSS, NO GLORY

Made in Germany since 1983

POLYTOP One-step pad medium excenter 90 x 25 mm (2 DB)
POLYTOP One-step pad medium excenter 90 x 25 mm (2 DB)
7 323 Ft + ÁFA = 9 300 Ft
ÚJ

POLYTOP One-step pad medium excenter 90 x 25 mm (2 DB)

Kategória
Polírozás-Polírozó PAD - ok
Pad anyaga
Szivacs
Pad mérete
90 mm x 25 mm
Polírozógép típusa
Dual action (excenteres)
Csomag tartalma
Raktáron
7 323 Ft + ÁFA = 9 300 Ft
Egységár: 3 661 Ft/db + ÁFA = 4 650 Ft/db
A megrendelés után ezt az összeget írjuk jóvá a számládon: 366 Ft
Részletek

Az POLYTOP POLISH SYSTEM a gépi polírozó párnák különleges választékát kínálja, amelyet nem kevesebbre terveztek, mint az iparág vezető termékeit. 

A festéskorrekció minden aspektusára kifejlesztve – a vágástól a befejezésig – a négy könnyen azonosítható konfigurációban kaphatóak

 • Erős vágás piros PAD 
 • Közepes vágás kék PAD 
 • Finom vágás lila PAD
 • Finish és wax - sealat zöld PAD

Párba csomagolva biztosítják a tökéletes eredményt a gépi polírozás során.

Professzionális sorozatú polírozó vegyületeinkkel együtt a POLYTOP saját fejlesztésű polírozó PAD - jai kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy a több lépeses festékkorrekció  során egymásra épüljenek és kiegészítsék egymást.

Színkódolt a könnyű azonosítás érdekében

Könnyen azonosítható színkódos rendszer segítségével párosíthatja a polírozó vegyületeket a padokhoz

Képes a közepes hibák eltávolítására

A POLYTOP ONE STEP MEDIUM PAD a megfelelő polírozó vegyülettel kombinálva képes eltávolítani a előforduló leggyakoribb hibákat, például közepes és finom karcolásokat, könnyű-közepes örvénylési nyomokat és erős festékoxidációt.

Egy polírozógéppel - polírozópárnával és közepes vágókeverékkel végzett közepes vágás egy olyan korrekciós eljárás, amelyet a festék vagy a lakkréteg felületének kiegyenlítésére terveztek.

Ezt úgy érik el, hogy a felső lakk / festégréteg egy részét eltávolítják, addig amíg a hiba el nem tűnik, így egy simább, egyenletesebb felületet hagy maga után, amely készen áll a további finomításra.

Professzionális sorozatú közepes polírozó PAD - unk közepesen koptató tulajdonságokkal rendelkezik, amely kiegészítve a megfelelő polírozó vegyülettel, lehetővé teszik a korrekciós folyamat gyors, biztonságos és hatékonyabb végrehajtását.

RAPID ONE STEP sorozatú All in One közepes egylépcsős vágó vegyületeikkel együtt lett kifejlesztve kifejezetten az egylépcsős festékkorrekcióhoz való használatra.

A biztonság és a hatékonyság érdekében kialakítva

Az érzékeny szegélyek / élek körüli polírozáskor végzett biztonságos munkavégzés érdekében minden POLYTOP gépi polírozó PAD enyhén lekerekített széllel rendelkezik.

Ez a fejlett nagy szakítószilárdságú extrám tartósságú rugalmas habszivacs PAD elég szívós ahhoz, hogy újra és újra ellenálljon az ismételt professzionális használat okozta igénybevételnek.

Mindegyik párna prémium nyitott cellás habból készült, amelyet úgy terveztek, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozza el a csiszolóanyagokat, miközben aktívan összegyűjti és magába zárja az eltávolított festékmaradványokat és elhasznált polírozó vegyületeket a hatékonyabb polírozás és a kiváló végeredmény érdekében.

 

Összefoglaló:

 • Mérete: 90 mm x 25 mm 
 • Excenteres géppel használható
 • Közepes koptató hatás, 
 • Csiszolóanyagok gyors és hatékony eldolgozására tervezték
 • Képes a közepes hibák eltávolítására
 • Professzionális nyilt cellás habszerkezet
 • POLYTOP RAPID ONE STEP PLUS polírozó vegyületekhez tervezve

 

Adatok
Cikkszám
20360090
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!