NO GLOSS, NO GLORY

Made in Germany since 1983

Hírek a POLYTOP világából

POLYTOP polish system, "made in Germany"

primatec system Kft
2021.11.04 23:56
POLYTOP polish system, "made in Germany"

Fényezés javító termékeink professzionális felhasználásra készültek. Itt mindent megtalál, amire szüksége van a fényezés tisztításához, javításához, a lakkozás lezárásához és a fénytelenné vált festék polírozásához, beleértve a megfelelő tartozékokat is. A fényezők és ápolószerek egymással összhangban vannak, és kis erőfeszítéssel biztosítják a legjobb eredményt a járműápolásban.

 

A POLYTOP polírozási rendszerének célja a minimális időn belül nyújtott maximális eredmény biztosítása és a polírozási feladat leegyszerűsítése. A polírozó PAD - ok és polírozótermékek közös szinkódja ( piros / kék / lila / zöld ) segítséget nyújt a felhasználó számára a megfelelő pad - polírozó paszta kombináció kiválasztásában.
A POLYTOP padok és polírozó paszták  tökéletesen kompatibilisek egymással, így a lehető legjobb eredményt érheti el, akár intenzív korrekció, akár könnyű korrekció, akár akár befejező korrekció a cél. Mivel minden polírozáshoz szükséges termék és eszköz egy kézből érkezik – többé nincs szükség az egymással kompatibilis termékek időigényes és bosszantó keresgélésére. 

A POLYTOP POLISH SYSTEM - et Németországban fejlesztik és gyártják. Így szabályozhatjuk a termékeink alapjául szolgáló alapanyagokat mert semmiféle minőségi ingadozást nem fogadunk el. A gyártás eredményeit saját kutatólaboratóriumunkban folyamatosan nyomon követjük és ellenőrizzük. A POLYTOP teljes rendszert kínál a járművek polírozásához. 

Az POLYTOP polírozó termékekben az innovatív alumínium-oxid csiszolószemcsék - nek köszönhetően kiváló eredményeket érhet el a hagyományos polírozással szemben. 

Az alkalmazása során szinte nincs porképződés és a polír maradványok rendkívül egyszerűen könnyen és gyorsan eltávolíthatók a festék felületéről. 

Címkék: Autómosás, autóápolás, Autóápolás, Autómosó, Autókozmetika, car wash, autóápolási termékek, autókozmetika, autókozmetikai termékek