NO GLOSS, NO GLORY

Made in Germany since 1983

Hírek a POLYTOP világából

A NEOX® GLAZE a POLYTOP új kerámia bevonata

primatec system Kft
2021.10.26 00:48
A NEOX® GLAZE a POLYTOP új kerámia bevonata

A NEOX® bejegyzett védjegy alatt új termékcsaládot indítottunk el minden kerámia-polimer tömítéssel kapcsolatos termékcsaládhoz.

A POLYTOP NEOX® SYSTEM a kerámia-polimer bevonat teljesen új koncepciója járművek festett külső felületeihez. A rendszer lenyűgöz a tökéletesen összehangolt egyes komponenseivel, és különösen egyszerű és könnyű feldolgozásával tűnik ki.

festékfelület optimális előkészítését szolgáló folyékony NEOX® PREP mellett a NEOX® GLAZE képviseli a koncepció magját, ez a rendkívül ellenálló, szennyeződéstaszító bevonat reaktív és tartós kötést képez a festékfelülettel. Az egész használható fényes és matt felületekre átlátszó lakkal és felniken.

A NEOX® GLAZE több rétegben is felvihető. Az oxidáció, a só, a savak, a rovarok és a rozsdaréteg elleni védőhatás egy műszak után körülbelül 20 000-30 000 km-es futásteljesítményig tart.
Ebben az időszakban a jármű tulajdonosa tartósan könnyen tisztítható hatást, intenzív vízlepergető hatást és optikai nedves megjelenést élvezhet.

A festés előkészítésével kapcsolatos előzetes ismeretek nélkül - és így a végfelhasználók érdeklődésére is - a NEOX® BOOSTER felhasználható fedőként vagy utókezelésre. A Detailer, amely a NEOX® SYSTEM része, eltávolítja az enyhe szennyeződéseket. A festett felület fényessége, színmélysége, simasága és hidrofóbsága ismét jelentősen javul.

Az alapkomponensek közé tartozik még a NEOX® RAGS felhordó törlőkendő és a NEOX® APPLICÁTOR felhordó párna . Ezeket természetesen a kiterjedt NEOX® STARTER-SET is tartalmazza, melynek tartalma 1-2 jármű bevonására elegendő.

A kereskedelmi felhasználók beszállítójaként a POLYTOP az értékesítés helyén megjelenő anyagokkal, például reklámszalagokkal, poszterekkel, tükörfüggőkkel és szórólapokkal támogatja ügyfeleit a végfelhasználóknak szóló reklámozáshoz.

Aki intenzívebben szeretne foglalkozni a POLYTOP NEOX® SYSTEM-mel, azt a POLYTOP területi értékesítési menedzsere egy műhelyben betaníthatja és erről oklevelet kap.