NO GLOSS, NO GLORY

Made in Germany since 1983

A Jövő elkezdődött....

A Német székhelyű POLYTOP GmbH megérkezett Magyarországra! 

 

POLYTOP majd negyven éves kutatással, fejlesztéssel és gyártással büszkélkedhet. Úttörő volt a polírozó termékek, tisztító - és ápolótermékek fejlesztésében / gyártásában és forgalomba hozatalában az autóipar számára. Termékeik a világ több mint 20 országában elérhetőek. 

POLYTOP kutatási és fejlesztési központja elkötelezett az új vegyi termékek fejlesztése iránt, és mindig arra törekszik, hogy felülmúlja a vásárlók elvárásait.

POLYTOP egy Német székhelyű cég. Termékei kivétel nélkül Németországban, a cég saját gyárában készülnek szigorú minőségi előírások és ellenőrzés mellett.

POLYTOP termékek minőségét, tartósságát és funkcionalitását a Német Mercedes Benz AG. kutatóintézete hitelesítette és tanúsította. Termékei jelentős részét a Mercedes Benz mérnökei tesztelték - bevizsgálták, és jóvá hagyták mint a Mercedes Benz gyár által elfogadott, hivatalos gyári termék. 


Te - ha ezt olvasod - azon szerencsés partnerünk közé tartozol, aki elők között próbálhatják ki a POLYTOP  termékeket. Részt vehetsz ezen termékek tesztelésben népszerűsítésében és meghallgatjuk a véleményedet is.

Regisztrálj, és elsők között fogsz értesülni az indulás pontos dátumáról, a bevezető akciókról és a hihetetlen kedvezményekről és lehetőségekről.